Wie is

Specialist in mediation en financieel- en belastingadvies

Nassette Tax & Mediation Services is specialist in mediation en financieel-, en belastingadvies, diensten die in veel trajecten aanvullend aan elkaar zijn. Mediation is maatwerk, waarbij respect en vakkundigheid houvast bieden. In gesprek bepaal je zelf de inhoud en Nassette zorgt voor de structuur.

Wanneer je contact opneemt met Nassette Tax & Mediation Services maak je kennis met Susan van Kessel. Na afronding van haar studie Fiscaal Recht is Susan ruim 10 jaar werkzaam geweest als Belastingadviseur bij zowel PWC als HVK Stevens. Totdat zij in 2017 haar hart volgde en Nassette Tax & Mediation Services heeft opgericht. Een organisatie waar de nadruk ligt op de mediation praktijk maar waar haar fiscale achtergrond van grote toegevoegde waarde is.

Susan is MfN geregistreerd mediator en heeft de specialisatie familiemediaton voltooid. Zij heeft ruime ervaring met gespreksvoering in gecompliceerde situaties (o.a. financiële problemen) waarbij vaak kinderen zijn betrokken. Met haar kennis als fiscalist kan zij ook afwikkeling van belastingzaken (aangiften) verzorgen.

Geregistreerd mediator met specialisatie familiemediation

Daarom Susan van Kessel:

Susan van Kessel

  • Zij weet welke vragen op je af komen als het gaat om het ‘organiseren’ van een scheiding, nalatenschap of familiegeschil.
  • Zij begrijpt dat dit ingewikkeld is, door emoties, om er met alle betrokken partijen uit te komen op een manier die voor iedereen acceptabel is.
  • Zij ziet de kwetsbaarheid en gevoeligheid van beide partijen, helemaal wanneer er ook kinderen bij betrokken zijn.

Meer over Susan? Bekijk de video

Uitgebreid netwerk in regio Den Haag

Nassette Tax & Mediation Services is gevestigd in Voorburg en actief in Den Haag en omstreken. Flexibel in het maken van afspraken, zo ook beschikbaar in de avonduren. Nassette Tax & Mediation Services beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten (pedagoog mediator, hypotheekadviseur, notaris, advocaat of kindertherapeut) en kan wanneer de situatie daarom vraagt advies inwinnen of een kennismaking verzorgen.

In het samenwerkingsverband ‘3D Scheiden’ ondersteunt Susan samen met twee andere professionals ouders in het volledige traject van scheiding. Maatwerk met focus op de kinderen. 3D staat voor 3 dimensies in begeleiding bij het scheiden met kinderen;

  • Pedagogisch; opstellen van het ouderschapsplan, indien gewenst met gesprek met kind
  • Fiscaal; bij het maken van de financiële afspraken
  • Juridisch; vastlegging van de gemaakte afspraken en het indienen van het verzoek bij de Rechtbank