Heeft u hulp nodig om de aangifte van uw bedrijf zo goed en voordelig mogelijk in te vullen? Ik kan u helpen.

Ik heb ruim 11 jaar ervaring met het opstellen van aangiften vennootschapsbelasting voor o.a.:

  • houdstermaatschappijen;
  • werkmaatschappijen;
  • fiscale eenheden; en
  • buitenlands belastingplichtigen.

Nassette is geregistreerd bij de Belastingdienst als fiscale dienstverlener. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Uw aangifte kan (onder voorwaarden) worden meegenomen in mijn uitstelregeling, waardoor u niet vastzit aan de deadline van 1 juni. Ook is het mogelijk dat Nassette automatisch kopieën ontvangt van de aanslagen die door de Belastingdienst aan u worden opgelegd. Zodoende kan direct worden gecontroleerd of de aanslag akkoord is of dat bijvoorbeeld bezwaar ingediend dient te worden bij de Belastingdienst.

Ook kan uw bedrijf voor situaties komen te staan die invloed hebben op de vennootschapsbelasting. Loopt u tegen keuzes of vraagstukken aan. Ik informeer u graag over de mogelijkheden en gevolgen, zodat u weloverwogen beslissingen voor uw bedrijf kunt nemen.

Naast het verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting en advisering, kan ik tevens bijstaan bij het op orde brengen van de administratie. Daarbij kijk ik niet alleen naar hoe de huidige situatie is, maar denk ik ook mee over de toekomst en de te bewandelen route om de doelstellingen van de onderneming te behalen.

Heeft u fiscale aangiften of vraagstukken waar u hulp bij kunt gebruiken, neem vrijblijvend contact met mij op via +31 6 80 10 10 14 of stuur een e-mail naar susan@nassette.nl.