Rond februari ontvangen miljoenen inwoners van Nederland een uitnodiging om aangifte inkomstenbelasting te doen. Heeft u daar geen zin in of heeft u hulp nodig om uw aangifte zo voordelig mogelijk in te vullen? Ik kan u helpen.

Ik heb ruim 11 jaar ervaring met het opstellen van aangiften voor:

  • particulieren;
  • ondernemers;
  • belastingplichtigen met een 30%-regeling; en
  • buitenlands belastingplichtigen.

Nassette is geregistreerd bij de Belastingdienst als fiscale dienstverlener. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Uw aangifte kan (onder voorwaarden) worden meegenomen in mijn uitstelregeling, waardoor u niet vastzit aan de deadline van 1 mei. Ook is het mogelijk dat Nassette automatisch kopieën ontvangt van de aanslagen die door de Belastingdienst aan u worden opgelegd. Zodoende kan direct worden gecontroleerd of de aanslag akkoord is of dat bijvoorbeeld bezwaar ingediend dient te worden bij de Belastingdienst.

Ook kunt u voor situaties komen te staan die invloed hebben op uw inkomstenbelasting. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het krijgen of verliezen van een partner, het kopen van een (nieuwe) woning of de ontwikkelingen van uw onderneming. Ik informeer u graag over de gevolgen en mogelijkheden die uw situatie met zich meebrengt.

Naast het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting en advisering, kan ik tevens bijstaan bij het op orde brengen van de administratie, zowel zakelijk als privé. Daarbij kijk ik niet alleen naar hoe uw huidige situatie is, maar ook hoe de toekomst eruitziet en of dat aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Sluit dit niet op elkaar aan, dan begeleid ik u graag bij het maken van een toekomstplan.